Vés al contingut

Què és el Teb?

  • per
Foto de grup a la Barbacoa Halal

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/07/master_que_es_Teb_joves_qualitat.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logotebvideoblanc_16x9.jpg embed=true share=true width=530 height=298 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]
Vídeo on el joves del TEB intenten explicar qué és el TEB per ells. El Teb es el nostre espai de trobada, es com una segona llar on fem moltes activitats, però sobretot un lloc que sentim molt nostre i ens fa ser més lliures… També hem volgut expressar que ens agradaria que millores a l’entitat i al nostre barri. En definitiva, el TEB es una gran família!

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es: ,

Aportació de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs: ,

Context espaial: , ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius: ,

Descriptius: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *