Skip to content

Festa Major del Raval al carrer dels Salvador. V铆deo musical

Cartell de la Festa Major al carrer dels Salvador

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/07/master_festa_major_12.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logotebvideoblanc_16x9.jpg embed=true share=true width=530 height=298 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

V铆deo musical de les Festes Majors del Raval al carrer dels Salvador. Es tracta d’una realitzaci贸 audiovisual d’en Bonjovi Gabald贸n, participant de l’espai de Creaci贸 Audiovisual del Teb. Amb aquest v铆deo, i de forma divertida, ens podem fer una idea del 猫xit del treball comunitari per impulsar les Festes Majors del Raval al carrer dels Salvador. L’associaci贸 per a Joves Teb i Ravalnet s鈥檋an sumat a organitzar les Festes Majors del carrer juntament amb l鈥橝ssociaci贸 de ve茂ns i comerciants de la Taula del Raval i amb el suport de Taula Jove del Raval. Aquesta col路laboraci贸 ha sigut molt ben valorada per tothom, doncs ha facilitat enfortir els vincles intergeneracionals entre persones de or铆gens ben diversos, i gaudir plegats de les nostres Festes.

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es:

Aportaci贸 de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs: ,

Context espaial: , , , ,

Possessi贸/Gesti贸 dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: , , , , , ,

3 thoughts on “Festa Major del Raval al carrer dels Salvador. V铆deo musical”

  1. Qu猫 gran Bonjo! Molt guapo…

    Saps qu猫, veient el v铆deo m’he recordat d’un mega crack, el Michel Gondry, quan va fer un v铆deoclip pels Chemical Brothers. Et deixo un enlla莽, a veure si pilles el kit del muntatge: http://youtu.be/hGiPFbm8B7c

    Disfruta-ho!

  2. Bonjo felicitats per el v铆deo, es mol divertit, esta mol lograt, dona gust tindre joves com vosaltres al barri, ja se que falta temps pro hem de comen莽ar a pensar en el guarniment i la festa de 2013, ja se que es al juny pero entre pensar i fer……

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿.