Vés al contingut

Festa Major del Raval al carrer dels Salvador. Vídeo musical

Cartell de la Festa Major al carrer dels Salvador

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/07/master_festa_major_12.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logotebvideoblanc_16x9.jpg embed=true share=true width=530 height=298 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Vídeo musical de les Festes Majors del Raval al carrer dels Salvador. Es tracta d’una realització audiovisual d’en Bonjovi Gabaldón, participant de l’espai de Creació Audiovisual del Teb. Amb aquest vídeo, i de forma divertida, ens podem fer una idea del èxit del treball comunitari per impulsar les Festes Majors del Raval al carrer dels Salvador. L’associació per a Joves Teb i Ravalnet s’han sumat a organitzar les Festes Majors del carrer juntament amb l’Associació de veïns i comerciants de la Taula del Raval i amb el suport de Taula Jove del Raval. Aquesta col·laboració ha sigut molt ben valorada per tothom, doncs ha facilitat enfortir els vincles intergeneracionals entre persones de orígens ben diversos, i gaudir plegats de les nostres Festes.

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs: ,

Context espaial: , , , ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: , , , , , ,

3 comentaris a ;ldquo;Festa Major del Raval al carrer dels Salvador. Vídeo musical;rdquo;

  1. Què gran Bonjo! Molt guapo…

    Saps què, veient el vídeo m’he recordat d’un mega crack, el Michel Gondry, quan va fer un vídeoclip pels Chemical Brothers. Et deixo un enllaç, a veure si pilles el kit del muntatge: http://youtu.be/hGiPFbm8B7c

    Disfruta-ho!

  2. Bonjo felicitats per el vídeo, es mol divertit, esta mol lograt, dona gust tindre joves com vosaltres al barri, ja se que falta temps pro hem de començar a pensar en el guarniment i la festa de 2013, ja se que es al juny pero entre pensar i fer……

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *