Skip to content

Reportatge a L’INFO-K sobre el projecte “Del Raval al Brasil” 2002

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/wp-content/blogs.dir/15/files/2012/08/delravalalbrasilinfok_1.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/wp-content/blogs.dir/15/files/2012/02/logotebvideoblanc_4x3.jpg embed=true share=true width=540 height=432 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

En aquest reportatge de l’InfoK es veu com els nens i nenes de 6猫 聽d’una escola del barri, l’escola Drassanes, visiten l’exposici贸 i donen la seva opini贸, tant de la situaci贸 del barri com de la del Brasil. Entre els nens d’aquella 猫poca, si ens fixem b茅, podem veure algun jove de l’actualitat del TEB.

Fonts o origens de document: , ,

Formats: ,

Creadors/es: , ,

Aportaci贸 de...: , , ,

Dates:

Tipus de recurs: ,

Context espaial: , , ,

Possessi贸/Gesti贸 dels drets:

Nivells educatius: ,

Descriptius: , , ,

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿.