Vés al contingut

Reportatge a L’INFO-K sobre el projecte “Del Raval al Brasil” 2002

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/wp-content/blogs.dir/15/files/2012/08/delravalalbrasilinfok_1.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/wp-content/blogs.dir/15/files/2012/02/logotebvideoblanc_4x3.jpg embed=true share=true width=540 height=432 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

En aquest reportatge de l’InfoK es veu com els nens i nenes de 6è  d’una escola del barri, l’escola Drassanes, visiten l’exposició i donen la seva opinió, tant de la situació del barri com de la del Brasil. Entre els nens d’aquella època, si ens fixem bé, podem veure algun jove de l’actualitat del TEB.

Fonts o origens de document: , ,

Formats: ,

Creadors/es: , ,

Aportació de...: , , ,

Dates:

Tipus de recurs: ,

Context espaial: , , ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius: ,

Descriptius: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *