Skip to content

V铆deo Barbacoa Halal 2012

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lhwf0QrKg8Q[/youtube]

V铆deo de la Barbacoa Halal, que un any m茅s, ha sigut un 猫xit, convertint-se en una tradici贸 de l鈥檈ntitat, on la fam铆lia del Teb ens trobem al voltant de la taula per gaudir d鈥檜n bonic dia i celebrar el final de curs. Els i les joves, el grup d鈥檃dults, els i les volunt脿ries i treballadores, ens hem retrobat a Les Planes per fer de nou la Barbacoa Halal. M茅s de 50 persones a taula, en un聽calor贸s聽dia, on hem pogut riure i gaudir plegats de moments inoblidables que fan que aquesta gran fam铆lia no pari de聽cr茅ixer, enfortint aix铆, els lligams de la nostre comunitat. Tres joves que han fet el curs de monitors ens han preparat una gimcana molt divertida per acabar de arrodonir el dia.

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es:

Aportaci贸 de...:

Tipus de recurs: ,

Context espaial: , ,

Possessi贸/Gesti贸 dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: , , ,

2 thoughts on “V铆deo Barbacoa Halal 2012”

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿.