Vés al contingut

Vídeo Barbacoa Halal 2012

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lhwf0QrKg8Q[/youtube]

Vídeo de la Barbacoa Halal, que un any més, ha sigut un èxit, convertint-se en una tradició de l’entitat, on la família del Teb ens trobem al voltant de la taula per gaudir d’un bonic dia i celebrar el final de curs. Els i les joves, el grup d’adults, els i les voluntàries i treballadores, ens hem retrobat a Les Planes per fer de nou la Barbacoa Halal. Més de 50 persones a taula, en un calorós dia, on hem pogut riure i gaudir plegats de moments inoblidables que fan que aquesta gran família no pari de créixer, enfortint així, els lligams de la nostre comunitat. Tres joves que han fet el curs de monitors ens han preparat una gimcana molt divertida per acabar de arrodonir el dia.

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es:

Aportació de...:

Tipus de recurs: ,

Context espaial: , ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: , , ,

2 comentaris a ;ldquo;Vídeo Barbacoa Halal 2012;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *