[fvplayer src=”http://mediateca.ravalnet.org/capsules/wp-content/uploads//sites/5/2012/07/perfumFinal.flv” splash=”http://mediateca.ravalnet.org/capsules/wp-content/uploads//sites/5/2012/07/perfumMemoria.png” width=”740″ height=”480″]

Primera entrega de la sèrie de càpsules que dedicarem a aquest emblemàtic espai del barri.

La Maria ens transmet el seus records i ens parla de la importància de transmetre la memòria d’unes generacions a d’altres.

Aquest primer audiovisual que us presentem ha estat possible gràcies a la participació del grup de dones de la Llar de l’Avi al projecte de la Mediateca “Càpsules de memòria”, una col·laboració que es va iniciar el 2011 i continua en actiu.

Després d’unes sessions de tertúlia, el grup va escollir els espais d’enregistrament i vam distribuir les tasques: la Lluïsa s’encarregà de la càmera fixa, el Christian de la càmera mòbil, la Pepita prengué el paper de microfonista i Maria mare i Maria filla ens relaten la seva relació amb aquest espai.

A partir d’aquí, el grup ha estat digitalitzant i editant el material (tot amb programari lliure), fins a poder oferir aquest resultat que no volem deixar de compartir abans de començar les vacances.