Vés al contingut

Àlbum 7 CGB

  Aquest àlbum conté un bon recull de fotografies dels socis de l’Entitat. Hi ha imatges clau de les diferents seccions del CGB: Atletisme, Lluita, Gimnàstica Ornamental, Gimnàstica Educativa, Teatre, Excursionisme… fent activitats, exhibicions i exercicis d’entrenament dins i fora del Centre.

  També podem contemplar un recordatori d’instantànies dels actes associatius i d’entrega de premis en sales que contractava la Entitat a fi de portar a terme les actuacions que feien els atletes davant d’una bona afluència de públic.

  Esperem que sigui del vostre gust i que el gaudiu.

  Fonts o origens de document: ,

  Formats: , , ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: , ,

  Tipus de recurs: , , ,

  Context espaial: , , , ,

  Possessió/Gestió dels drets: ,