Vés al contingut

Biografies

Sra. Pilar – 75 Aniversari CGB – 2008

  La senyora Pilar recepcionista del CGB fins la dècada dels anys 80’s, malgrat una precaria salut, assisteix a la celebració del 75è Aniversari del Centre qu8e va tenir lloc al prestigiós Hotel de la ciutat Barceló Sants. A la esquerra de la imatge la seva neta la contempla amb molta atenció.

  Homenatge Sra. Quimeta per Jubilació – 1980’s

   Instantània del moment de l’homenatge a la Sra. Quimeta amb un ram de flors espectacular i acompanyada de membres de la directiva del CGB. Destaquem la presència del President de l’Entitat: Sr. Guillem Ros, el tresorer: Vicens Calderon i altres destacats socis del Centre.

   Oliver Ribalta – 1923 – foto

    Pere Oliver Ribalta va ésser un Cegebista molt lliurat als objectius esportius del Barcelonés i Pintor molt renombrat des dels anys 1940’s als 1990’s.

    Salvador Zoroa – Equip mixte de gimnàstica – 1970’s

     Salvador Zoroa va participar molt en les seccions del CGB principalment amb la gimnàstica sueca i el Futbol Sala que es practicava a la terrassa del Centre. Aquí el veiem en una sessió mixt de gimnàstica amb companys de l’equip.

     Foto Carnet – Salvador Zoroa – 1970’s

      Salvador Zoroa soci practicant de les seccions varies del Centre va col.laborar desde la dècada dels 70’s sempre amb les iniciatives del CGB i en una època molt complicada econòmicament de la Entitat, va ésser escollit per a la Presidència del Club, per intentar impulsar-la cap un nou futur amb la arribada del nou sègle a l’any 2000.

      Jordi Elias Pérez – Gimnasta CGB – 1948

       Jordi Elias va està un dels millors Gimnastes de Gimnàstica Esportiva del CGB a la dècada dels anys 50’s. Va ésser contemporani de molts dels grans Campions de la època com: Joaquim Blume, Costi, Juvé, Campeny, Garcia, Jover, etc.

       Carlos Domínguez – Lluitador – 2008

        Carles Domínguez, lluitador de Greco-romana, aconseguint els millors resultats del seu historial esportiu per el CGB, a partir de l’any 1993 com a Campió d’Espanya de Cadets, seguint una llarga trajectòria d’èxits fins a l’any 2005.