Vés al contingut

excursionisme

Espeleologia de la Secció de Muntanya del CGB – 1960’s

  El grup concret d’espeleologia va portar a l’època una tasca infatigable amb la recerca i l’exploració de coves i simes culminada amb la descoberta de prospecció i aixecament topogràfic del “Avenc dels Llambrics” però no va ser que fins l’any 1958, quan el Barcelonès organitzà una campanya espeleològica al Montsec d’Ares, que donar com a resultat la descoberta i l’exploració d’algunes de la cavitats principals: Graller del Boixaguer, Alçamora, etc.

  Excursionisme i espeleologia – 1950’s

   Els precursors de l’Excursionisme del Centre i també de la Espeleologia amb la foto de Família publicada al Butlletí del CGB. Noms notables com: Salvadó, Chias, Sòria, Mallol, Coila, V. Herrando, Esteve, Villoldo, Hernández, Zamora, Quesada i Trullenque.

   Esmorzant al Bar de La Floresta – 2009

    A la foto un moment de relax a la inauguració de les sortides de Muntanya dels antics socis del CGB retornant a la serra de Collserola instil·lacions de Can Bosquets.

    Collserola – La Floresta

     A la imatge de dalt podem veure un moment de l’excursió matinal amb algun dels participants com: Pere Piñol, Josep Carrió, Salvador Sanoguera, Maite, Conxita i Joan Espinosa gaudint d’un temps i una passejada molt agradable plena de records.

     MARXADORS DEL CGB – 1944

      Marxadors de Regularitat de la secció de muntanya del Barcelonès. Aquesta secció va participar en totes les marxes organitzades per les diferents Entitats esportives de Catalunya i sota la tutela de la Federació Catalana de Muntanya. També existia un equip de investigació d’espeleologia que va ésser pioner en la recerca de noves simes al serra del Montsant.

      Marxadors de Regularitat de la secció de muntanya del Barcelonès. Aquesta secció va participar en totes les marxes organitzades per les diferents Entitats esportives de Catalunya i sota la tutela de la Federació Catalana de Muntanya.

      MARXES DE REGULARITAT – DÈCADA DELS 40’s

       Marxadors de Regularitat de la secció de muntanya del Barcelonès. Aquesta secció va participar en totes les marxes organitzades per les diferents Entitats esportives de Catalunya i sota la tutela de la Federació Catalana de Muntanya. També existia un equip de investigació d’espeleologia que va ésser pioner en la recerca de nous avencs a la Serra del Montsec.

       Marxadors de Regularitat de la secció de muntanya del Barcelonès. Aquesta secció va participar en totes les marxes organitzades per les diferents Entitats esportives de Catalunya i sota la tutela de la Federació Catalana de Muntanya.

       JOSEP BRUNET

        Josep Brunet ha estat un peça clau en el Centre. Un home polifacètic es pot dir que va participar quasi en totes les Seccions del Club, molt especialment com a lluitador de grecoromana.

        Josep Brunet ha estat un peça clau en el Centre. Un home polifacètic es pot dir que va participar quasi en totes les Seccions del Club.

        Josep Fornieles – Secció de Muntanya

         Josep Fornieles, muntanyisme, notable posseïdor de la Medalla al Mèrit Esportiu del CGB. participant de nombroses marxes de regularitat, ascensions, escalades i travessies al Pirineu Català com l’Aneto, Encantats, Serra del Montsant, Campanya Espeleològica de la Serra del Montsec, travessies i ascensions a la neu amb esquis i membre de la Junta Directiva del Barcelonès fins els darrers dies.

         Josep Fornieles ha estat un excursionista notable de la Secció del Barcelonès en el llarg de tota la seva vida esportiva