Vés al contingut

Hospital de Sant Joan de Deu

Secció Ornamental Sant Joan de Deu – 1960’s

  Exhibició de Gimnàstica Ornamental de les seccions esportives del CGB al Pati de l’antic Hospital de nens de Sant Joan de Deu. A la dècada dels anys 60’s era molt freqüent participar en aquests Festivals Benèfics i posar a prova la forma física dels atletes.

  Exhibició de Gimnàstica Ornamental de les seccions esportives del CGB al Pati de l'antic Hospital de nens de Sant Joan de Deu.

  HALTEROFILIA – ST. JOAN DE DEU

   Exhibició de la secció d’Halterofília del CGB al Pati de l’antic Hospital de nens de Sant Joan de Deu. A la dècada dels anys 60’s era molt freqüent participar en aquests Festivals Benèfics i posar a prova la forma física dels atletes.

   Exhibició de seccions esportives del CGB al Pati de l'antic Hospital de nens de Sant Joan de Deu. a la dècada dels anys 60's

   1960s_festivalSantJoan_deDéu

    Exhibició de Gimnàstica de les seccions esportives del CGB al Pati de l’antic Hospital de nens de Sant Joan de Deu. A la dècada dels anys 60’s era molt freqüent participar en aquests Festivals Benèfics i posar a prova la forma física dels atletes.

    Exhibició de Gimnàstica de les seccions esportives del CGB al Pati de l'antic Hospital de nens de Sant Joan de Deu. a la dècada dels anys 60's