Vés al contingut

Lluita greco romana

Joan Sempere – Campió de LLuita Greco-romana 1950’s

  Joan Sempere lluitador de Greco-romana de la dècada dels anys 50’s. Va assolir un nivell molt competitiu deixant al CGB en un estat important dins d’aquesta especialitat. Va ser molts cops Campió de Catalunya i d’Espanya i va rebre la Medalla d’Or al Mèrit esportiu de la Ciutat de Barcelona.

  Lluita Greco – E. Clot i equip – 1934

   Aquests vam ser uns els primers components de l’equip de Lluita Greco romana del Barcelonès. En primer lloc dempeus podem veure a un molt jove Emili Clot que a l’any 1934 ja participava molt activament als Campionats Socials del Centre.

   Emili Clot soci Fundador del CGB – 1933

    Emili Clot a part de ésser un soci Fundador notable del Barcelonès també va ser un gran amant de l’esport. Va dedicar un gran temps de la seva estada al Centre amb la lluita Greco romana i molta dedicació també a la gimnàstica en general.

    Destitució de la Federació Catalana de Lluita – 1953

     Article de La Vanguardia del 7 de juny de 1953 sobre la destitució de la Federació Catalana de Lluita presidida en aquell moment per en Joan Simarro, per donar suport els lluitadors catalans que havien estat injustament desconvocats dels Campionats del Món.

     Joan Simarro – Professor de Educació Física – 1942

      Joan Simarro va ingressar com a Director Tècnic esportiu del CGB a l’any 1935. Aviat es va convertir en un puntal indiscutible de la bona marxa esportiva del Centre. Ocupà tota mena de càrrecs tan esportius com directius i Federatius.

      Carlos Domínguez – Lluitador – 2008

       Carles Domínguez, lluitador de Greco-romana, aconseguint els millors resultats del seu historial esportiu per el CGB, a partir de l’any 1993 com a Campió d’Espanya de Cadets, seguint una llarga trajectòria d’èxits fins a l’any 2005.