Vés al contingut

muntanya

Esmorzant al Bar de La Floresta – 2009

  A la foto un moment de relax a la inauguració de les sortides de Muntanya dels antics socis del CGB retornant a la serra de Collserola instil·lacions de Can Bosquets.

  Mª Rosa Piñol – Atletisme 1948

   Mª Rosa Piñol, filla d’en Francesc Piñol soci destacat del CGB i President de l’Entitat a l’any 1946, competint en un Cros d’atletisme a les pistes del Club Sabadell a l’any 1948, precursora de la participació de les dones, després de la guerra, a les activitats esportives, promocionat pel Centre Gimnàstic Barcelonès.

   Mª Rosa Piñol competint cursa d'atletisme a les pistes del Club Sabadell a l'any 1948, precursora de la participació després de la guerra, de les dones a les activitats esportives a través del Centre Gimnàstic Barcelonès.

   MARXES DE REGULARITAT – DÈCADA DELS 40’s

    Marxadors de Regularitat de la secció de muntanya del Barcelonès. Aquesta secció va participar en totes les marxes organitzades per les diferents Entitats esportives de Catalunya i sota la tutela de la Federació Catalana de Muntanya. També existia un equip de investigació d’espeleologia que va ésser pioner en la recerca de nous avencs a la Serra del Montsec.

    Marxadors de Regularitat de la secció de muntanya del Barcelonès. Aquesta secció va participar en totes les marxes organitzades per les diferents Entitats esportives de Catalunya i sota la tutela de la Federació Catalana de Muntanya.

    FOTOS BRUNET-EXCURSIÓ

     Josep Brunet i Mola, va ingressar a l’any 1942 al club i ha estat un peça clau en el Centre. Va esser un animador incansable davant els socis organitzant tot tipus de esdeveniments culturals i esportius.

     Josep Brunet i Mola, va ingressar a l’any 1942 al club i ha estat un peça clau en el Centre.

     BRUNET – FOTO CARNET

      Josep Brunet i Mola, va ingressar a l’any 1942 al club i ha estat un peça clau en el Centre. Un home polifacètic es pot dir que va participar quasi en totes les Seccions del Club, molt especialment com a lluitador de grecoromana.

      Josep Brunet i Mola, va ingressar a l’any 1942 al club i ha estat un peça clau en el Centre.

      JOSEP BRUNET

       Josep Brunet ha estat un peça clau en el Centre. Un home polifacètic es pot dir que va participar quasi en totes les Seccions del Club, molt especialment com a lluitador de grecoromana.

       Josep Brunet ha estat un peça clau en el Centre. Un home polifacètic es pot dir que va participar quasi en totes les Seccions del Club.

       Josep Fornieles – Secció de Muntanya

        Josep Fornieles, muntanyisme, notable posseïdor de la Medalla al Mèrit Esportiu del CGB. participant de nombroses marxes de regularitat, ascensions, escalades i travessies al Pirineu Català com l’Aneto, Encantats, Serra del Montsant, Campanya Espeleològica de la Serra del Montsec, travessies i ascensions a la neu amb esquis i membre de la Junta Directiva del Barcelonès fins els darrers dies.

        Josep Fornieles ha estat un excursionista notable de la Secció del Barcelonès en el llarg de tota la seva vida esportiva

        La Floresta Can Bosquets – Excursió 2011

         Sortides d’antics socis del CGB de la secció de muntanya. Ens trobem periòdicament a la PLAÇA DE CATALUNYA de Barcelona davant del Bar Zürich (Tren de Sarrià) portant l’esmorzar. Primera sortida Collserola Can Bosquets.

         INAUGURACIÓ TEMPORADA