Vés al contingut

Ravaltostda en Pandemia

A l’any 2021 tothom vam quedar recluït per evitar els contagis, per la pandèmia de Covi-19, això va durar tres mesos i per tant no es va poder fer la Ravaltolstada .

Quan es va considerar prudent, els organitzadors de la Ravalstolstada van decidir fer una exposició de algunes disfresses de diferents comparses en el Casal del Barri.

La comparsa Disbauxa evidentment hi va participar, vam desempolvorar les nostre disfresses i ens vam posar a la feina. Vam col·locar les disfresses com vam poder, ja que sense maniquí no lluïen ni tampoc s’aguantaven bé.

Vam escollir fotografies de premis que havien rebut i en un monitor es van passar vídeos d’algunes de les nostres desfilades. Dies més tard es va fer un petit vídeo en el que també vam participar amb alguns barrets.

Aquest va ser la nostra manera de participar.

Aquell any es va demanar als veïns, veïnes, comerciants i entitats que participassin guarnint els seus balcons i façanes. El que guanyes s’emportava un tiquet amb diners per compres a les botigues del barri.

L’entitat del Girasol també va participar en el concurs de Guarniment de Balcons i Façanes.

Vam guarnir només el rètol de l’entitat, ja que al ser un carrer problemàtic tot el que estés a la ma de qualsevol desaprensiu haguera desaparegut de seguida.

Finalment es va fer un vídeo en el que ens vam disfressar ,en l’entitat de Capoeira tres entitats en representació del carnaval 2021.

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es:

Aportació de...:

Tipus de recurs: ,

Context espaial:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *