Capella Mare de Deu de la llet

  • by
mare de deu de la llet

mare de deu de la llet

Capella Mare de Deu de la llet, c. D’ En Robador

Diu la llegenda que un matrimoni va tenir un fill, pro la dona no tenia llet, el marit va anar a demanar-li a la verge de la capella que li dones llet  per alimentar el nado, desprès de resar va tornar a casa i en explicar-ho a lla dona va veure que a ell li havien crescut els pits i tenia llet, agraït i espantat va a tornar a resar-li a la verge per que dones la llet a lla dona i no a ell, des de aleshores totes les dones embarassades i les que tenien nadons anaven a resar-li a la verge . Diu la llegenda que un matrimoni va tenir un fill, pro la dona no tenia llet, el marit va anar a demanar-li a la verge de la capella que li dones llet  per alimentar el nado, desprès de resar va tornar a casa i en explicar-ho a la dona va veure que a ell li havien crescut els pits i tenia llet, agraït i espantat va a tornar a resar-li a la verge per que dones la llet a lla dona i no a ell, des de aleshores totes les dones embarassades i les que tenien nadons anaven a resar-li a la verge .