Memorial de Lluita Grecoromana – 2009

El President de la Federació Catalana de Lluita, el regidor d'esports de la Generalitat, un nombre important d'antics lluitadors ex campions i altres personalitats.

Desprès de la celebració del 75è Aniversari del CGB, es van efectuar una sèrie de Memorials dedicats a les diferents seccions del Club, resultant a l’any 2009 una recopilació dels nombrosos arxius, fotos, trofeus i altres amb la aportació del fons fotogràfics de l’antiga entitat sobre la Secció de Lluita Grecoromana i també amb la quantitat important de material de tota mena, facilitat per els propis lluitadors i en el seu cas per els seus familiars.

Media-Tags:

One comment

  1. Hola sóc Francesc Gallardo, pes gall de Greco i campió de Catalunya als anys 67-68, vaig ser el cap de material de la Greco, tenia com a monitor a Graciano Cuesta al que considerava un segon pare ja que en va començar a entrenar als 14 anys, guardo molt bons records del nostre C.G.B.,També vaig fer espeleologia. Me agradaria molt veure l´exposicio i recordar temps passats, compartir moltas fotos bque tins de aquels temps

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *