Vés al contingut

Guillem Ros participant als Jocs de Mèxic del 1968 i amb una gran trajectòria, durant la seva vida esportiva, tan d'atleta com de President de la Federació Catalana d'Atletisme.

A l’any 1963 va entrar en escena, al Centre Gimnàstic Barcelonès, en Guillem Ros, un jove i il·lusionat President practicant d’atletisme des del 1945, any de la seva incorporació al Club, produint-se una nova generació de grans practicants. Amb ell es van incorporar homes de la secció d’atletisme com: Oltra, Suñé, Garcés, Salvat, Carrió, Brunet, Box, Rodríguez i molt d’altres.

Des del primer moment es va començar a treballar amb molta seriositat i amb un engranatge molt acurat amb les seves directrius, encara que els fruits no es van poder veure fins allà l’any 1968, mentrestant en el Ranking Nacional ocupaven un lloc negatiu pels nostres colors. Ens trobaven a la posició 73 amb una puntuació d’uns 500 punts. Al cap s’hi trobava, aleshores, el Club Natació Barcelona amb més de 5.500 punts. Una tasca força feixuga tenien al davant i amb una economia que sempre ha estat precària al CGB essent eternament considerats com un “promesa”.

Media-Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *