Vés al contingut

Centre de Dia el Mil·lenari 2012

Abans de les vacances d’estiu, i pendents de fer les publicacions definitives a la tornada, us deixem una previsualització del resultat del taller de Càpsules de memòria al Centre de Dia el Mil·lenari.

Aquests enregistraments es van realitzar el mes de maig del 2012, com a introducció a la col·laboració del grup del centre de dia en el projecte Càpsules de memòria 2012. Darrera les càmeres i els micros trobem la Maria, la Maribel, la Mª Carme, la Pepita… i durant el procés de digitalització i edició han participat l’Enric, el José, la Maria, la Teresa, la Conxita, la Lluïsa i l’Aleix, totes persones que participen a la Mediateca i a Càpsules de memòria, ja sigui en representació de la seva entitat (Comparsa Disbauxa) o com a participants d’equipaments i entitats del barri (Casal de Gent Gran Tarradellas, Trueta i Món Raval). Una gran tasca d’equip!

Fonts o origens de document: ,

Formats: ,

Dates: , ,

Tipus de recurs: ,

Context espaial: , ,

1 comentari a ;ldquo;Centre de Dia el Mil·lenari 2012;rdquo;

  1. Va ser un experiencia mol interesant recuperar experiencies dels nostres avis i avies. quan es pugui seria important tornar a fer alguna experiencia similar, perque aixo es el nostre llegat per als humans del futur

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *