Skip to content

Campionats socials de Lluita al CGB – 1934

Components Secció lluita greco romana

1934 Campionats socials de lluita

Campionats socials celebrats al 1934 als locals esportius del CGB.  Ja podem veure en Gracià Cuesta puntal de la Secció de lluita Greco romana i Campió de Catalunya, que esdevindria una persona clau per l’Entitat, participant en totes les activitats del Centre com lluitador, entrenador, Seleccionador de la Federació Catalana de Lluita i una dedicació,  tota la seva vida, al Centre Gimnàstic Barcelonès. Es pot dir sense por d’equivocar-se’n que no hi ha soci o simpatitzant del Club que no hagi conegut en Gracià Cuesta. També vam participar: E. Clot, J. Fransi, E. Domènech i J. Masià.

1r. Aniversari del CGB organitzant un Festival esportiu dins un Teatre popular del Barri del Raval a l'any 1934. Aquí podem veure un moment de combat de Lluita greco-romana davant la presència de la Junta directiva Fundadors del Centre.

1r. Aniversari del CGB organitzant un Festival esportiu dins un Teatre popular del Barri del Raval a l’any 1934. Aquí podem veure un moment de combat de Lluita greco-romana davant la presència de la Junta directiva Fundadors del Centre.

Es pot endevinar que la celebració va tenir molt d’èxit, davant la nombrosa quantitat de socis i públic assistent a la vetllada. La taula presidida dalt de l’escenari estava formada per membres Fundadors del Centre com: Tomàs Borràs, Tresorer; Alfons Serrano, Secretari; Francesc Sàez, Vocal. Aquest va ésser un acte precursor de les nombroses celebracions que es van festejar tot al llarg dels més de 70 anys d’història de l’Entitat.

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates:

Tipus de recurs:

Context espaial: ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: