Vés al contingut

25è Aniversari del CGB – 1958

    Rètol del 25è Aniversari del CGB celebrat l'any 1958 i sota la direcció del President del Centre en Víctor Herrando Aroza on es van programa tota mena de exhibicions culturals i esportives de les seccions del Barcelonès.
    Rètol del 25è Aniversari del CGB celebrat l’any 1958 on es van programar tota mena de exhibicions culturals i esportives de les seccions del Barcelonès.

    Al mes de maig de 1958 es complia el 25è Aniversari del CGB, celebrat sota la direcció del President del Centre de la època, en Víctor Herrando Aroza. Amb gran entusiasme es van programar,  en col·laboració de totes les seccions culturals i esportives del Centre, tota mena de Campionats i exhibicions  participant entre altres: l’atletisme, lluita, gimnàstica, tennis de taula, etc.

    Justament aquell any, entre els bons resultats esportius cal esmentar el del prestigiós marxador i soci del CGB:  en Pasqual Aparici, que va resultar guanyador de la marxa atlètica dels 50 km.

    Trobada a La Floresta dels components de la Gimnàstica educativa. Al front el Sr. Tomàs Cabrero
    A dalt podem veure unes fotos de la dècada dels anys 50′s on el Sr. Tomàs se’l veu al davant dirigint les taules de Educativa infantils i juvenils.

    Fonts o origens de document:

    Formats:

    Creadors/es:

    Aportació de...:

    Dates: ,

    Context espaial:

    Possessió/Gestió dels drets:

    Nivells educatius:

    Descriptius:

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *