Skip to content

Prova de Cros a La Floresta – 1940’s

  Cros social anyal del CGB a La Floresta

  La Floresta ha estat un escenari idoni pel CGB, durant moltes dècades, per celebrar les diferents trobades esportives, de Gimnàstica, Atletisme, Curses de Cros i Festivals d’Aniversari amb molta participació de Socis atletes i públic en general. S’aprofitava molt els caps de setmana per perfeccionar les marques de futures competicions.

  A la foto podem veure entre d’altres participants, que més endavant van assolir posicions molt capdavanteres, sobre tot als II Jocs del Mediterrani de l’any 1955: Villoldo, Codina, Coll, Villacampa, Cárceles, Lafont, Llopis, Navarro, Estruch,  G. Ros, en aquest cas es preparaven per una cursa atlètica organitzada pel Centre. 

  Fonts o origens de document:

  Formats: ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: ,

  Tipus de recurs: ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  1 thought on “Prova de Cros a La Floresta – 1940’s”

  1. Josep Maria Estruch i Pinyol

   La foto d’un cross a la Floresta que diu any 30, es posterior ja que entre d’atres hi surto jo en Guillem Ros, en Pere Villacampa, en Jordi Coll. Ha d’èsser els anys 44 al 47.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà.