Vés al contingut

Cros Interclubs – 1930’s

  1930s Interclubs i equip CADCI

  Participants d’una cursa d’atletisme dels anys 1930s. El CGB va ser molt actiu en la organització i preparació d’aquestes proves atlètiques, obtenint molta notorietat tot el llarg de la seva existència. La Federació Catalana d’Atletisme li va atorgar la organització de moltes proves oficials. A les matinals de Can Busquets a la Floresta participaven els socis, directius, atletes i familiars amb empatia,  germanor i amb un lligam entre l’esport, la convivència i l’amistat.

  Aquest costum es va perllongar durant moltes dècades i va ésser l’escenari d’importants manifestacions esportives amb la participació d’atletes molt notables que, més endavant, van assolir marques molt importants en el palmarès de les Seccions esportives del Barcelonès.

  Formats:

  Fonts o origens de document:

  Formats: ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates:

  Tipus de recurs: ,

  Context espaial: ,

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Etiquetes:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *