Skip to content

Cros Interclubs – 1930’s

1930s Interclubs i equip CADCI

Participants d’una cursa d’atletisme dels anys 1930s. El CGB va ser molt actiu en la organització i preparació d’aquestes proves atlètiques, obtenint molta notorietat tot el llarg de la seva existència. La Federació Catalana d’Atletisme li va atorgar la organització de moltes proves oficials. A les matinals de Can Busquets a la Floresta participaven els socis, directius, atletes i familiars amb empatia,  germanor i amb un lligam entre l’esport, la convivència i l’amistat.

Aquest costum es va perllongar durant moltes dècades i va ésser l’escenari d’importants manifestacions esportives amb la participació d’atletes molt notables que, més endavant, van assolir marques molt importants en el palmarès de les Seccions esportives del Barcelonès.

Formats:

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates:

Tipus de recurs: ,

Context espaial: ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.