Vés al contingut

Pistes de La Bordeta – 1930 – 1950’s

  Pistes de La Bordeta on es practicaven els entrenaments de les seccions esportives del CGB i també alguna Festival poliesportiu.

  Utilització de les pistes esportives al barri de La Bordeta de Barcelona, des dels anys 1930s als 50s, dedicat a les activitats esportives,  atlètiques i de gimnàstica educativa del CGB, fins que es va passar a l’antic Estadi Olímpic de Montjuïc i, posteriorment a les instal·lacions del Joan Serrahima.

  A la foto veiem un moment de la carrera d’una cursa de fons. També es vam celebrar en aquest escenari, Festivals poliesportius i Aniversaris del Club amb participació molt activa de totes les seccions del Barcelonès com: esportiva, educativa, atletisme, etc.

  Fonts o origens de document:

  Formats: ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: ,

  Tipus de recurs: , ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Etiquetes:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *