Skip to content

Enric Catalunya – Campió d’Espanya – 1933

  Campió d'Espanya de lluita del pés pluma

  Enric Catalunya, un gran Campió de Catalunya i d’Espanya de  Lluita greco romana del pes ploma i, un gran amic dels seus nombrosos amics. Pioner junt amb en Gracià Cuesta de la propagació d’aquesta modalitat esportiva, just als inicis de la Fundació del  Centre Gimnàstic Barcelonès, amb un nivell competitiu extraordinari que va significà el gran èxit de la Secció de Lluita.

  Va tenir un paper rellevant en la creació de la Secció de greco romana al Barcelonès, que tan d’èxits han assolit al llarg dels seus 71  anys d’història. Fins i tot, alguns dels seus lluitadors, han seguit competint, amb el nom del CGB, molt desprès de la desaparició del Centre a l’any 2004.

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: ,

  Tipus de recurs:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Tags:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà.