Vés al contingut

Proves atlètiques Estadi de Montjuïc – 1934

  1934 - Proves atlètiques a l'Estadi Olìmpic de Montjuïc

  Foto de Família a l’antic Estadi de Montjuïc de l’equip d’Atletisme del Barcelonès als anys 30s. Podem veure uns molt joves: Francesc Parramon, Gracià Cuesta, Víctor Herrando, etc. Una demostració que només començar les activitats del CGB ja s’havia creat amb il·lusió un equip d’Atletisme, malgrat que els seus components, en aquella època, practicaven moltes especialitats esportives i cobrien places buides per poder competir amb els altres Clubs esportius de la Ciutat.

  Aquests atletes pioners van ser el mirall per la continuïtat dels esportistes notables que es van formar al Barcelonès, al llarg dels anys, com:  els atletes Guillem Ros, que presidí l’entitat (1963-78), Pere Suñé, Albert López, Josep Picola, Olga Dalmau, Teresa Rioné, els marxadors:  Pasqual Aparici, Francesc Villoldo i un llarg etcètera.

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates:

  Tipus de recurs: ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Etiquetes:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *