Vés al contingut

Campionats socials d’Atletisme del CGB – 1937

  Campionats socials d'Atletisme del CGB. La imatge és una mostra evident de la precariatat del moment d'un pais en estat de guerra.

  Campionats socials d’Atletisme del CGB. La imatge és un document de la evidència precària de l’època d’un país en estat de guerra i de la voluntat del Club de mantenir, malgrat tot, la normalitat ciutadana organitzant uns Campionats socials d’Atletisme. Podem veure que alguns dels participants porten sabatilles senzilles i equips esportius personals sense cap uniformitat ni normativa.

  Un cop més veiem un jove Víctor Herrando, soci Fundador, participant també com atleta que, després a l’any 1940, acabada la Guerra Civil Espanyola, es va posar al capdavant de la Junta Directiva del Centre per aixecar de nou l’Entitat als nivells que havia assolit anteriorment.

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates:

  Tipus de recurs:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Etiquetes:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *