Skip to content

Professors de Seccions del CGB – 1930’s

1930s - Primers professors del CGB

Primers professors de Seccions del CGB dels anys 30s. Francesc Parramon, Emili Clot i Josep Salvador, aquest últim va ésser també Campió de Lluita de Catalunya, Espanya i Internacional. Els altres dos pertanyien a la Junta Directiva del Centre.

Des de la Fundació del Club es va disposar de professors molt qualificats en la implantació de la gimnàstica base per la preparació de tants atletes i esportistes que després donarien prestigi i glòria al Club durant moltes dècades, participant als Campionats de Catalunya i Espanya assolint marques i pòdiums molt destacats. 

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: ,

Tipus de recurs:

Context espaial:

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius:

1 thought on “Professors de Seccions del CGB – 1930’s”

  1. Yo tuve la oportunidad de conocerlos en diferentes épocas y motivos, y en la Biblioteca de Cataluña encontrareis libros de gimnasia escritos por Emili Clot

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.