Skip to content

Biografia d’en Tomàs Cabrero – 1916

Tomàs Cabrero va ser un personatge clau a la vida cultural i esportiva del Barcelonès durant moltes dècades.

 

Tomàs Cabrero popular monitor de Gimnàstica Sueca i Educativa durant moltes dècades, excursionista i animador de les altres activitats de les seccions del CGB.  Ha estat un referent al Centre per la seva peculiar forma d’impartir les classes de Sueca, principalment a la Sala gran els matins i, a la terrassa del Club en temps d’estiu.

Va iniciar una Secció de gimnàstica educativa aplegant socis infantils i juvenils, d’entre la gent que assistia a les classes de gimnàstica, i també aprofitava per adreçar, els practicants que destacaven, cap alguna de les Seccions esportives de l’Entitat permetent al CGB mantenir una lògica rotació d’esportistes. Era un afeccionat a la fotografia i molt dels arxius històrics del Centre son gràcies a la seva aportació.

A sota reproduïm un article de la Revista especial del Centre, en ocasió del 50è Aniversari del CGB a l’any 1983.

En Tomàs Cabrero va estar un dels monitors més emblemàtics del Barcelonès des dels anys 40s.

 

 

 

 

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: ,

Tipus de recurs:

Context espaial:

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.