Vés al contingut

Biografia d’en Tomàs Cabrero – 1916

  Tomàs Cabrero va ser un personatge clau a la vida cultural i esportiva del Barcelonès durant moltes dècades.
   

  Tomàs Cabrero popular monitor de Gimnàstica Sueca i Educativa durant moltes dècades, excursionista i animador de les altres activitats de les seccions del CGB.  Ha estat un referent al Centre per la seva peculiar forma d’impartir les classes de Sueca, principalment a la Sala gran els matins i, a la terrassa del Club en temps d’estiu.

  Va iniciar una Secció de gimnàstica educativa aplegant socis infantils i juvenils, d’entre la gent que assistia a les classes de gimnàstica, i també aprofitava per adreçar, els practicants que destacaven, cap alguna de les Seccions esportives de l’Entitat permetent al CGB mantenir una lògica rotació d’esportistes. Era un afeccionat a la fotografia i molt dels arxius històrics del Centre son gràcies a la seva aportació.

  A sota reproduïm un article de la Revista especial del Centre, en ocasió del 50è Aniversari del CGB a l’any 1983.

  En Tomàs Cabrero va estar un dels monitors més emblemàtics del Barcelonès des dels anys 40s.

   

   

   

   

  Fonts o origens de document:

  Formats: ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: ,

  Tipus de recurs:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *