Vés al contingut

Travessia a peu Barcelona – Canigó – 1983

  Travessia a peu des de Barcelona al Canigó - Secció de Muntanya del Barcelonès

  1983 – Travessia a peu des de Barcelona al Canigó, programada per la Secció de Muntanya del CGB en commemoració del 50è Aniversari del Club. A la foto podem veure socis notables com en Fornieles, Conejero  i en Brunet. També contemplem les samarretes del CGB amb el logo especialment dissenyat per les noces d’Argent.

  Aquí es tancava un seguit de esdeveniments esportius i culturals de l’efemèride, que s’havien portat a terme per aquesta celebració, encapçalada pel President de l’Entitat: en Francesc Mendoza i Gil.

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates:

  Tipus de recurs:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Media-Tags:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *