Vés al contingut

Entrevista President Víctor Herrando – 1958

   

  Entrevista efectuada en Víctor Herrando, President del CGB, en ocasió del 25è Aniversari de l’Entitat, publicada a la Revista del Centre dins la Edició extraordinària dedicada a els actes de programació de les diferents Seccions esportives.

  Entrevista efectuada en Víctor Herrando, President del CGB, en ocasió del 25è Aniversari de l’Entitat, publicada a la Revista del Centre dins la Edició extraordinària dedicada als actes de programació de les diferents Seccions esportives:  Lluita, Gimnàstica, Tennis de Taula, Halterofília. etc.

  Home decisiu en la continuïtat del Barcelonès, després de la guerra al 1936, assumint la Presidència del Centre a l’any 1940  aconseguint posar en marxar de nou les seccions. També va tenir un paper molt rellevant a l’any 1958, amb l’organització del 25è Aniversari i el  festival esportiu celebrat al Saló Iris.

  1958 - Entrevista a Víctor Herrando - President del CGB

  Entrevista a Víctor Herrando any 1958 - 25è Aniversari del CGB

  Fonts o origens de document: ,

  Formats: ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: ,

  Tipus de recurs:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  2 comentaris a ;ldquo;Entrevista President Víctor Herrando – 1958;rdquo;

  1. Bon dia,

   felicitats per la feina que esteu fent! Després de tres anys de treball els materials comencen a veure la llum! Fantàstic!

   Veient que comenceu a publicar fragments dels butlletins històrics, què us semblaria poder oferir-los número per número en format pdf? Ho podem mirar, l’eina de publicació accepta visualitzar arxius pdf en línia.

   Salut.

   1. Seria la ilusión de Víctor el poder recopilar el conjunto de los Boletines en un libro,pero viento tú comentario.Miraremos su posibilidad.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *