Vés al contingut

Exhibició de Gimnàstica Ornamental del CGB – 1958

  Exercici La Central de caps - Coronant Evarist esquerra

  Una mostra d’un exercici de difícil execució de Gimnàstica ornamental molt popular al Barcelonès.

  Podem veure com el monitor del conjunt:  Evarist Esquerra ocupava el rol de corona, fent l’equilibri final al cap de l’exercici. En aquesta època el conjunt Ornamental del Barcelonès assolia un gran nivell de perfecció amb els seus exercicis i era  molt  requerit  en  la participació  dels  nombrosos  esdeveniments  esportius que és produïen a la ciutat de Barcelona com arreu del territori.  Aquesta instantània del grup correspon a l’antic Camp de Les Corts del Futbol Club Barcelona. En aquest grup també participava algun membre del cos de Bombers de Barcelona. En aquesta ocasió hi participaven uns gimnastes molt reconeguts del CGB, com Salvador Segui, Josep Andreu i Paco Molès, entre d’altres.

  Fonts o origens de document:

  Formats: ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *