Vés al contingut

Cursa Jean Bouin – Portal del CGB – 1950

  Demostració del gran interés que despertava al CGB la participació a la cursa de la Jean Bouin de Barcelona.
  Foto davant el Portal  del CGB dels participants a la Jean Bouin de l’any 1950.

  Foto testimoni de la gran participació que convocava la Cursa de la Jean Bouin a Barcelona. El Centre Gimnàstic Barcelonès ha estat sempre present i ha tingut molts atletes al llarg de la seva història aconseguint marques notables. Aquí veiem una mostra de l’entusiasme que demostraven els socis del Centre, davant de la seu social del Club al C/ Joaquim Costa 22 i també del nombrosos atletes que hi participaven a cada edició d’aquesta cursa emblemàtica de la ciutat de Barcelona.

  Hem de remarcar que el President de l’Entitat als anys 1945-1956 en Francesc Piñol,  havia intervingut en més d’una ocasió a la Cursa i, la seva filla Mª Rosa Piñol va ésser de les primeres dones en participar i propulsar a les atletes femenines a la Jean Bouin.

  Fonts o origens de document:

  Formats: ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates:

  Tipus de recurs:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *