Skip to content

Entrevista ex President – Francesc Mendoza – 2012

  Francesc Mendoza i Gil ha estat un soci singular del Barcelonès. Es va incorporar al Centre a l'any 1951 i desprès de passar per diferents seccions esportives va demostrar interès per la Gimnàstica esportiva arribant a ésser President d'aquesta secció. Més tard assoliria la Presidència total del CGB durant una època molt lluïda dels anys 80'.

  Francesc Mendoza i Gil.  Es va incorporar al Centre a l’any 1951 va passar per diferents seccions esportives i assoliria la Presidència del CGB durant una època molt lluïda dels anys 80′.

  Francesc Mendoza i Gil ha estat un soci singular del Barcelonès i desprès de passar per diferents seccions esportives va demostrar interès per la Gimnàstica esportiva, arribant a ésser President d’aquesta secció. Més tard assoliria la Presidència total del CGB durant una època molt lluïda dels anys 80′. Sota el seu mandat es va celebrar amb molt d’èxit el Cinquantenari (1983) i també es va produir, en aquell període, l’atorgament al Club per els seus mèrits esportius, de la Reial Placa d’argent que va ser lliurada de mans del aleshores Delegat Nacional d’Esport en Romà Cuyàs. Mes tard arribaria a la Presidència de la Federació Catalana de Lluita. En aquesta entrevista ens explica suscitament passatges de la seva vida esportiva i la estada al Barcelonès. Va estar anomenat també Forjador de la Història esportiva  de Catalunya.

  Fonts o origens de document:

  Formats: ,

  Creadors/es:

  Aportació de...: ,

  Dates: ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà.