Skip to content

Memorial de Gimnàstica del CGB – 2012

Memorial de Gimnàstica masculina i femenina del CGB de 70 anys d'història. que es celebrarà a les Sales del Casal del Barri de Folch i Torres.

 

Una gran exposició de les Seccions del Barcelonès de Gimnàstica esportiva, artística, rítmica i ornamental, entre els gimnastes més rellevants de totes les especialitats i sobre 70 anys d’història del nostre Club, celebrada als locals del Casal del Barri de Folch i Torres, que va ésser visitada per una nombrosa quantitat d’antics socis del CGB i nombrós públic en general, 

A petició d’altres entitats esportives de Ciutat Vella, es va realitzar posteriorment un altre mostra d’aquestes activitats esportives a les Sales del prestigiós Frontó Colom de les Rambles de Barcelona. Oportunament informarem sobre les dades i horaris de visita.    

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: ,

Context espaial:

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Media-Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.