Vés al contingut

Biografia d’en Francesc Piñol – 1912 -1992

  Francesc Piñol, un altre home de l'atletisme del Barcelonès que va dedicar bona part de la seva vida esportiva al Club. President i Directiu des del 1945 al 1956.

  Francesc Piñol un altre home de l’atletisme del Barcelonès que va dedicar bona part de la seva vida esportiva al Club. President i Directiu des del 1945 al 1956 i, com a practicant, va participar en nombrosos campionats socials del club. La seva especialitat principal residia en el salt de perxa.  També intervenia en moltes altres activitats del Centre com:  Excursionisme, Muntanya, Cursa de regularitat, Jean Bouin.

  Es va lliurar al suport total a l’ Entitat,  mantenint una amistat entranyable amb el també President: Víctor Herrando, i sens dubte, mereix un lloc destacat dins la història cultural i esportiva del Barcelonès.  Va mantenir una relació constant amb l’Entitat fins una molt avançada edat i deixant la saga dels seus fills i filles que van continuar vinculats al CGB.

  50è Aniversari dle CGB - Reunió de Presidents 1983

  Reunió de Presidents emblemàtics del Centre Gimnàstic Barcelonès, en ocasió de la celebració del 50è Aniversari del Centre i el lliurement a la nostra Entitat, per part d’en Romà Cuyàs, de la Placa d’Argent de la Reial Ordre al Mèrit Esportiu – 1983.

  Fonts o origens de document:

  Formats: ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: , , , ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *