8 comments

 1. Lamento molt no haver estat present en la vosta nova trobada. Torno a fe-licitar-vos per la vostra tasca, que com va dir en piñol, resulta esser un tant utópica. Molt dificil,tot i que ja heu aconseguit molt.
  Us dec disculpes per no haber enviat la meva quota. Ho farè. En quant al dinar resulta un xic cart. Aquí a Pineda fan aquestes reunións amb música y tot en l’hotel Promenade per mens de la meitad i amb uns apats per fartar-s’hi. Una abrazada als companys antics i als nous amb la meva enhorabona.
  Mendoza

  1. Gracies per els teus bons comentaris i seguim lluitant per tirar endavant el Centre. Ara esperem tenir resposta a les nostres peticions als estaments actuals.
   També agraïm l’interes per el cost del dinar. Donat i debatut si contem el viatge a Pineda, l’aparcament -que en el cas del Hotel Barcelò-Sants es gratuït i que la sobretaula va ser amb músic pagat, creiem que surt a compte. Una forta abraçada. Visca el CGB

  1. Gracies per el teu comentari, desitgem que t’hagin agradat les imatges.
   Salut i força. CGB

 2. Hola bon dia, el meu pare, el meu avi, oncle i fins i tot la meva dona, van estar en aquest club i m’agradaria saber si puc trobar algun grup per internet, on poder contactar amb gent, ja que crec que al meu pare li agradaria molt el poder saber de persones amb les quals va compartir esport, amistat, valors…. No se si algú recordi el cognom Marrugat, però part de la meva família va passar anys en aquest club. També m’agradaria saber on podria trobar fotos. Salutacions a tots!!!

  1. Hola Omar,

   Sento no haver respós abans el teu correu del mes de febrer passat. Som nous amb aixó de la WEB i no havien advertit que tenien un missatge.
   Estem molt contents de la teva comunicació. Jo no recordo el nom de Marrugat però hem de tenir en compte que havien moltes seccions i uns 2.000 socis de manera que és un poc difícil. Diga’m quin dia passaràs a veura la Expo del Memorial de la Gimnàstica i parlarem de com podeu veure fotos i comunicar-se amb els antics socis del Barcelonès.

   Salut – Joan Espinosa (CGRB)

 3. tenia pensat anar avui a la tarda sobre les 17.30h. Però si va bé un altre dia, no m’importaria tornar. Salutacions

 4. Hola Omar,

  Gràcies pel teu interés amb la nostra Exposició. Jo estaré present al MEMORIAL DE L’ESPORTIVA del Casal de Folch i Torres el proper dimarts dia 29 de maig a les 18.30 hores i m’agradaria fer-te una visita guiada.

  Salut i força – Joan Espinosa (Cap de serveis i esports del CGRB)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *