Vés al contingut

Francesc Villoldo – Campió de Marxa – 1955

  Francesc Villolddo - Medalla de bronze dels Jocs del Mediterrani del 1955 prova dels 50 metres Marxa celebrats a la nostra ciutat,

  Francesc Villoldo – Medalla de bronze dels Jocs del Mediterrani del 1955, en la prova dels 50 metres Marxa celebrats a la nostra ciutat. Subcampió d’Espanya i guanyador de diverses curses de regularitat a Catalunya durant la dècada dels anys 50`s.

  Va pertanya a la secció d’atletisme del Barcelonès des dels anys 40`s fins a la seva desaparició a l’any 1956, participant a les nombroses curses de regularitat de Catalunya, classificant-se l’equip en primer lloc els anys: 1946, 1947, 1949, 1953,1954,1955 i 1956. Va ésser contemporani d’altres marxadors notables com:  Salvadó, Quesada, Trullenque, Aparici, Amorós, etc.

  Marxadors de Regularitat de la secció de muntanya del Barcelonès. Aquesta secció va participar en totes les marxes organitzades per les diferents Entitats esportives de Catalunya i sota la tutela de la Federació Catalana de Muntanya.
  Marxadors de Regularitat de la secció de muntanya del Barcelonès. Aquesta secció va participar en totes les marxes organitzades per les diferents Entitats esportives de Catalunya i sota la tutela de la Federació Catalana de Muntanya. També existia un equip de investigació d’espeleologia que va ésser pioner en la recerca de nous avencs a la Serra del Montsec.
  Marxa de Regularitat de Catalunya
  Marxa de Regularitat de Catalunya amb la participació de la secció d’excursionisme i d’atletisme del CGB

   

   

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: , ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *