Vés al contingut

Secció de Teatre cultural al CGB – 1950

  Als inicis dels anys 50's es va crear al Centre una secció dedicada totalment al Teatre i la cultural, que va tenir un gran resort durant tota aquesta dècada
  Part dels components del popular quadre d’actors del Centre Gimnàstic Barcelonès.

  Als inicis dels anys 50’s es va crear al Centre una secció dedicada totalment al Teatre i la cultura, que va tenir un gran ressort al llarg de tota aquesta dècada. Es van representar moltes obres  com per exemple “La muerte de un viajante”  “La Luz”. En català: “Deixa’m la dona Sisquet” que amb aquesta última obra s’havia iniciat el cicle.

  A la foto podem veure una part del quadre d’actors, en sa majoria socis de l’Entitat,  com per exemple:  Calderon, Gutiérrez, Beni, Riera, Mª Rosa Pastor, etc., que es van iniciar i desenvolupar per la innegable tenacitat del  Sr. Vilaespasa, la seva filla Victòria i altres components que s’havien anant agregant, a conseqüència de la notable popularitat assolida per aquesta Secció.

  Aquí tenim el flamant quadre d'actors del Centre en plena obra. Al fons es poden veure uns decorats molt de la època confeccionts amb teles pintades o cartró.
  Aquí tenim el flamant quadre d’actors del Centre en plena obra. Al fons es poden veure uns decorats molt de la època confeccionats amb teles pintades o cartró.

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Etiquetes:

  1 comentari a ;ldquo;Secció de Teatre cultural al CGB – 1950;rdquo;

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *