Vés al contingut

Secció de Futbol Sala del CGB – 1970’s

  La Secció de Futbol-Sala del Barcelonès es va crear al voltant dels anys '70s. Aquó veiem una foto de l'equip que el va mantenir molt temps a l'actrualitat. El Centre no disposava d'una Sala adient per la pràctica d'aquest esport popular; però molt aviat els simpatitzants vam trobar una fórmula per poder entrenar i acabar per fer-lo oficial. Es vam comprar unes porteries de ferro amb una xarxa de corda de l'estil del jockey i es vam col·locar en una zona de la terrassa de l'Entitat.
  Equip  Secció de Futbol Sala del Barcelonès corresponent als anys ’70s.

  La Secció de Futbol-Sala del Barcelonès es va crear al voltant dels anys ’70s. Aquí veiem una foto de l’equip que el va mantenir molt temps a l’actualitat. El Centre no disposava d’una Sala adient per la pràctica d’aquest esport popular; però molt aviat els seus simpatitzants vam trobar una fórmula per poder entrenar i acabar per fer-lo oficial. Es vam comprar unes porteries de ferro amb una xarxa de corda de l’estil del jockey que es vam col·locar en una zona de la terrassa de l’Entitat a l’aire lliure i amb una pilota plastificada de reduïdes dimensions es van començar els entrenaments.

  S’ha de dir que va tenir molt d’èxit, aglutinant un gran nombre de practicants. S’organitzaven competicions entre diferents equips del propi Centre i era realment una activitat molt sol.licitada per un ampli espectre de socis.

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *