Vés al contingut

President – Josep Carrió Monserrat – 1978-80

  Josep Carrió ha estat una figura destacada del Centre Gimnàstic Barcelonès al llarg de les dècades dels 60's, 70's i 80's, arribant a la Presidència del Club en època conflictiva de la Entitat.

  Josep Carrió ha estat una figura destacada del Centre Gimnàstic Barcelonès al llarg de les dècades dels 60’s, 70’s i 80’s. Arribà a la Presidència del Club al Juny de 1978, en una època conflictiva de la Entitat i va haver de lluitar amb una oposició a la seva Junta molt aferrissada.

  És un dels socis que avui disposa, en el seu haver, d’una memòria social del Club.  S’ha Implicat de nou al Centre, després de la desaparició del CGB a l’any 2004, com co-Fundador del nou CGRB a l’any 2010.

  Ha participat en la creació de les diferents seccions esportives del CGRB i, sobre tot, en la reactivació de la secció de la mítica secció de Muntanya i així com en la recuperació de la Memòria històrica de l’antic CGB.

  Josep Carrió Monserrat, ex President del Barcelonès principi dels anys 80's. Aqui el veiem en una visita dels locals de l'Entitat a l'any 2009.
  Josep Carrió Monserrat, ex President del Barcelonès 1978-1980. Aquí el veiem en una visita dels locals de l’Entitat a l’any 2009, quan s’intentava recuperar el Club, abans que no fos enderrocat per transformar-lo en una altre activitat no esportiva.

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Aportació de...:

  Dates: , , , , ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *