Vés al contingut

Ramon Conejero – Monitor de Gimnàstica – 1960’s

  Ramon Conejero ha estat el monitor de Gimnàstica del CGB més apreciat junt amb el recordat Tomàs Cabrero.

  Ramon Conejero ha estat el monitor de Gimnàstica del CGB més apreciat junt amb el recordat Tomàs Cabrero. Tots dos vam formar un tàndem irrepetible en el Centre. En Ramon es va introduir especialment en la gimnàstica femenina deixant una estela d’empatia fins els últims dies de la desaparició del Centre al 2004.  Va participar  també  amb  altres  seccions esportives de l’Entitat, especialment a la de muntanya, havent participat a la cursa del cinquantenari del Centre, Barcelona – Canigó a l’any 1983.

  Es va tornar a implicar amb la recuperació del CGB a l’any 2010, participant activament i assistint a les diferents trobades dels Memorials del Centre i a la Festa del 75è Aniversari del CGB a la Sala del Barceló Sants de Barcelona a l’any 2008.

  1983 - Travessia Barcelóna - Canigó del CGB

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: , , , ,

  Context espaial: ,

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *