Vés al contingut

Festa del Raval – Grup Ornamental CGRB – 2012

  Actuació del Grup Ornamental del CGRB a la Festa Major del Barri del Raval.

  La foto mostra un moment de la actuació, com ja ha estat habitual en els últims temps, del Conjunt de Gimnàstica Ornamental del CGRB, que ha participat amb les seves acrobàcies a la Festa del Barri del Raval del 15 de Juliol de 2012 passat. Els seus components continuen sent en Miquel Navarro, Joan Espinosa i la incorporació de dos noves gimnastes del Club:  Anna Espinosa  i Sílvia Espinosa.

  La actuació es va presentar en forma de Tutoria amb explicacions de la tècnica i procediment de les diferents figures acrobàtiques  presentades amb una durada de 10 minuts.  Es va convidar als presents a participar en la Tutoria de Gimnàstica que serà efectuada el proper mes de setembre de 2012.

  Fonts o origens de document:

  Formats: ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates:

  Tipus de recurs:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Media-Tags: ,

  Etiquetes:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *