Vés al contingut

Mª Rosa Piñol – Atletisme – 1940’s

  Mª Rosa Piñol competint cursa d'atletisme a les pistes del Club Sabadell a l'any 1948, precursora de la participació després de la guerra, de les dones a les activitats esportives a través del Centre Gimnàstic Barcelonès.

  Mª Rosa Piñol, filla d’en Francesc Piñol soci destacat del CGB i President de l’Entitat a l’any 1946,  competint en Cros d’atletisme als anys 1940’s, precursora de la participació de les dones, després de la guerra, a les activitats esportives, promocionades pel Centre Gimnàstic Barcelonès. També va participar molt activament a les distintes seccions del Club entre elles la de muntanya.

   

  Posteriorment, també va continuar donant suport a la nova Entitat del Club el CGRB, després del tancament del CGB a l’any 2004.

   

  Mª Rosa Piñol competint cursa d'atletisme a les pistes del Club Sabadell a l'any 1948, precursora de la participació després de la guerra, de les dones a les activitats esportives a través del Centre Gimnàstic Barcelonès.
  Mª Rosa Piñol competint cursa d’atletisme a les pistes del Club Sabadell a l’any 1948, precursora de la participació després de la guerra, de les dones a les activitats esportives a través del Centre Gimnàstic Barcelonès.

   

  Formats:

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *