Skip to content

Mª Rosa Piñol – Atletisme – 1940’s

Mª Rosa Piñol competint cursa d'atletisme a les pistes del Club Sabadell a l'any 1948, precursora de la participació després de la guerra, de les dones a les activitats esportives a través del Centre Gimnàstic Barcelonès.

Mª Rosa Piñol, filla d’en Francesc Piñol soci destacat del CGB i President de l’Entitat a l’any 1946,  competint en Cros d’atletisme als anys 1940’s, precursora de la participació de les dones, després de la guerra, a les activitats esportives, promocionades pel Centre Gimnàstic Barcelonès. També va participar molt activament a les distintes seccions del Club entre elles la de muntanya.

 

Posteriorment, també va continuar donant suport a la nova Entitat del Club el CGRB, després del tancament del CGB a l’any 2004.

 

Mª Rosa Piñol competint cursa d'atletisme a les pistes del Club Sabadell a l'any 1948, precursora de la participació després de la guerra, de les dones a les activitats esportives a través del Centre Gimnàstic Barcelonès.

Mª Rosa Piñol competint cursa d’atletisme a les pistes del Club Sabadell a l’any 1948, precursora de la participació després de la guerra, de les dones a les activitats esportives a través del Centre Gimnàstic Barcelonès.

 

Formats:

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: ,

Context espaial:

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.