Skip to content

Josep Garcia “Guindi” – Gimnasta 1950’s

José García gran gimnasta en la modalitat esportiva dels anys 1950's que va competir amb el inoblidable Joaquim Blume i altres notables gimnastes de la època com Jordi Elies, Valverde, Pizarro, Esquerra.

Josep García Villarroya, gran gimnasta del CGB  dels anys 1950, que va competir en la modalitat d’esportiva artística amb el llegendari Joaquim Blume i altres notables gimnastes de la època com,  Jordi Elies, Valverde, Pizarro, Esquerra.

Als II Jocs del Mediterrani de l’any 1955 a Barcelona, va estar seleccionat amb l’equip que representaria  Espanya, conjuntament amb en Blume, Abaurrea, Baylina, Luna, Pagés, Terraza i Vallbé, on Blume va aconseguir el primer lloc de la classificació absoluta.

García havia participat també en moltes proves i campionats de la gimnàstica esportiva i cal destacar la seva classificació en quart lloc als Campionats d’Espanya a Madrid de l’any 1956, amb una puntuació de 45.20 i on Joaquim Blume va assolir el primer lloc amb 58.45 punts.

Posteriorment durant la dècada dels 60’s, Josep Garcia va destacar també com entrenador de l’equip de Gimnàstica esportiva del Barcelonès, participant l’equip amb nombroses proves i campionats de notable èxit. Hem de remarcar el segon lloc per equips de la II Lliga Nacional de Gimnàstica per Clubs, celebrada al Gimnàs Municipal de Montjuïc a Barcelona.

José García Villarroya gran gimnasta en la modalitat esportiva dels anys 1950's que va competir amb l’inoblidable Joaquim Blume.

Foto de família a la terrassa del Barcelonès on podem veure Josep García Villarroya 

 

Equip de gimnàstica esportiva del CGB - Sub-Campió de la Lliga de Gimnàstica per Clubs al 1966, celebrat al Gimnàs Municipal de Montjuïc a Barcelona.

Equip de gimnàstica esportiva del CGB – Sub-Campió de la Lliga de Gimnàstica per Clubs al 1966, celebrat al Gimnàs Municipal de Montjuïc a Barcelona.

 

Formats:

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: , ,

Context espaial:

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

3 thoughts on “Josep Garcia “Guindi” – Gimnasta 1950’s”

   1. Hola Ana;
    Mercès per la teva informació. Em podries facilitar la data del naixement del Oncle ?
    Així podriem completa la seva Biografia amb la data de naixement.

    Joan Espinosa – Editor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.