Vés al contingut

Preparació del CGB – Jocs Olímpics – 1992

  Proves de Selecció als Jocs Olímpics de Barcelona del 1992 de la Secció de Gimnàstica artística femenina i masculina a les Instal·lacions de Can Ricart organitzat pel Centre Gimnàstic Barcelonès.

  Proves de Selecció als Jocs Olímpics de Barcelona del 1992 de la Secció de Gimnàstica artística femenina i masculina del CGB a les Instal·lacions de Can Ricart,  organitzades pel Centre Gimnàstic Barcelonès.

  En aquest temps l’equip femení i també el masculí tenien un nivell de preparació molt adequat assolint, en els Campionats d’Espanya i de Catalunya, la primera posició individual entre algun dels seus components.

  En la fotografia podem veure els gimnastes disposats a iniciar les proves de classificació i, al fons de l’imatge, s’observen els àrbits i els Directius del CGB que controlen l’organització de la Trobada.

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Etiquetes:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *