Skip to content

Preparació del CGB – Jocs Olímpics – 1992

Proves de Selecció als Jocs Olímpics de Barcelona del 1992 de la Secció de Gimnàstica artística femenina i masculina a les Instal·lacions de Can Ricart organitzat pel Centre Gimnàstic Barcelonès.

Proves de Selecció als Jocs Olímpics de Barcelona del 1992 de la Secció de Gimnàstica artística femenina i masculina del CGB a les Instal·lacions de Can Ricart,  organitzades pel Centre Gimnàstic Barcelonès.

En aquest temps l’equip femení i també el masculí tenien un nivell de preparació molt adequat assolint, en els Campionats d’Espanya i de Catalunya, la primera posició individual entre algun dels seus components.

En la fotografia podem veure els gimnastes disposats a iniciar les proves de classificació i, al fons de l’imatge, s’observen els àrbits i els Directius del CGB que controlen l’organització de la Trobada.

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: ,

Context espaial:

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.