Vés al contingut

Celebració del 1er. Aniversari del CGB – Any 1934

  1r. Aniversari del CGB organitzant un Festival esportiu dins un Teatre popular del Barri del Raval a l'any 1934. Aquí podem veure un moment de combat de Lluita greco-romana davant la presència de la Junta directiva Fundadors del Centre.

  1r. Aniversari del CGB organitzant aquest Festival esportiu dins un Teatre popular a l’any 1934. Aquí podem veure un moment del combat de Lluita greco-romana, davant la presència de la Junta Directiva i Fundadors del Centre.

  Es pot endevinar que la celebració va tenir molt d’èxit, davant la nombrosa quantitat de socis i públic assistent a la vetllada. La taula presidida a dalt de l’escenari estava formada per membres Fundadors com:  Tomàs Borràs, Tresorer; Alfons Serrano, Secretari; Francesc Sàez, Vocal.

  Aquest va ésser un acte precursor de les nombroses celebracions que es van festejar tot al llarg dels més de 70 anys d’història de l’Entitat, arribant al 70è Aniversari en el moment del seu tancament a l’any 2004.  Posteriorment, a l’any 2008, tot i la desaparició del Club, un grup d’antics socis de l’Entitat es vam reunir per festejar el 75è Aniversari,   decidint continuar organitzant-lo cada any. De moment a l’any 2015, s’ha arribat a la 82na. edició.

  Sources:

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: , , ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *