Skip to content

Fritz Lehmann campió Suís de Gimnàstica – CGB 1950

Al 1948, la Federació Catalana va fitxar al Campió Suís de Gimnàstica artística Fritz Lehman, el qual va venir per a una estada de sis mesos i es va quedar a viure a Catalunya durant sis anys, coincidint amb el també Campió europeu Joaquim Blume.

Al 1948, la Federació Catalana va fitxar al Campió Suís de Gimnàstica artística Fritz Lehman, el qual va venir per a una estada de sis mesos i es va quedar a viure a Catalunya durant sis anys, coincidint amb el també Campió europeu Joaquim Blume.

Al 1948, la Federació Catalana va fitxar al Campió Suís de Gimnàstica artística Fritz Lehman, el qual va venir per a una estada de sis mesos i es va quedar a viure a Catalunya durant sis anys, coincidint amb el també Campió europeu Joaquim Blume.  Durant tot aquest temps Lehmann va estar també vinculat al CGB, seleccionant a molt dels nostres components de la Secció de gimnàstica com van ésser: J. Garcia, J. Elies, Valverde, Pizarro, Esquerra, Montserrat, efectuant sovint entrenaments a les instal·lacions del Centre.

Des del 1945 al 1949 havia competit en Gimnàstica artística en els  nombrosos Campionats europeus:  França, Itàlia, Suíssa, Finlàndia, Austria, Luxemburg, contribuint així a la victòria de l’equip suís en la majoria dels casos. La seva primera competició data del 1937 i la última, amb 54 anys d’edat, a l’any 1970.  També tenia una notable trajectòria cultural amb dibuix, pintura i la música a través del violí.

Al Barcelonès va deixar una empremta esportiva i humana innegable, entre tots els socis que el van tractar i conèixer, col·laborant sempre en moltes de les manifestacions esportives i socials organitzades pel CGB.

Fritz Lehmann, entrenador de la Federació Catalana de Gimnàstica artística efectuant un Crist a les anelles de la terrassa de les instal·lacions del Barcelonès, any 1950. A baix, assegut al segon de la dreta, trobem a un jove Joaquim Blume que participava també els entrenaments.

Fritz Lehmann, entrenador de la Federació Catalana de Gimnàstica artística efectuant un Crist a les anelles de la terrassa de les instal·lacions del Barcelonès, any 1950. A baix, assegut al segon de la dreta, trobem a un jove Joaquim Blume que participava també els entrenaments.

Un cop més en Fritz Lehmann, entrenador de la Federació Catalana de Gimnàstica artística efectuant un Crist a les anelles i exercicis de gimnàstica artística a la Terrassa de les instal·lacions del Barcelonès, any 1954, coincidint amb els Campionats socials d l'Entitat.

Un cop més en Fritz Lehmann, entrenador de la Federació Catalana de Gimnàstica artística, efectuant un Crist a les anelles i exercicis de gimnàstica artística a la Terrassa de les instal·lacions del Barcelonès, any 1954, coincidint amb els Campionats socials de l’Entitat.

 

Al 1948, la Federació Catalana va fitxar al Campió Suís de Gimnàstica artística Fritz Lehman.

A la foto podem veure en Fritz Lehmann encapçalant el grup de gimnàstica artística, participant dins del 17è Aniversari del CGB i també al Festival Poliesportiu festejat a l’antic local del Saló Iris del C/ València de Barcelona. També es pot veure en formació les Seccions de Gimnàstica Educativa i Ornamental.

 

 

Formats:

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: , ,

Context espaial:

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: