Vés al contingut

Conjunt Ornamental històric del CGB – 1962/2004

  A la foto de dalt trobem als gimnastes: Josep Suari, Miquel Navarro, Manel Collado i Joan Espinosa. que han conservat viva i en acció, la secció de gimnàstica Ornamental del CGB des de l'any 1960 fins més enllà del tancament del Centre al 2004.
   

  A la foto de dalt trobem als gimnastes: Josep Suari, Miquel Navarro, Manel Collado i Joan Espinosa que han conservat viva i vigent aquesta especialitat de Gimnàstica Ornamental, que es remunta des dels origens del Barcelonès als anys 1940’s, i que ha perdurat més enllà del tancament del Centre al 2004.

  Aquí els veiem durant la seva participació al festival poliesportiu que es va celebrar en ocasió del 50è Aniversari del CGB a la pista esportiva de l’antic solar de Can Mateu, instal·lada expressament per aquest esdeveniment important del Centre.

  Es dóna la circumstància que, aquest mateix grup, ha mantingut la Secció de Gimnàstica Ornamental, vigent des de l’any 1962, i tot i el tancament de l’Entitat al 2004, han continuat representant al CGB en les seves gales benèfiques i de Festa Major del Barri del Raval, fins els nostres dies, col.laborant amb el Casal de Dia Josep Trueta de Barcelona.

   Moment de l'actuació del Conjunt ornamental del CGB al festival poliesportiu del Barcelonès davant l'atenta mirada de familiars i esportistes participants, durant el 50è Aniversari celebrat a la pista esportiva instal·lada a l’antic solar de Can Mateu, avui Plaça dels Àngels.

  Moment de l’actuació del Conjunt ornamental del CGB al festival poliesportiu del Barcelonès davant l’atenta mirada de familiars i esportistes participants, durant el 50è Aniversari celebrat a la pista esportiva instal·lada a l’antic solar de Can Mateu, avui Plaça dels Àngels.
  Festival del 50è Aniversari del CGB a l'any 1983. El conjunt d'ornamental del Centre en un moment de la seva exhibició de Gimnàstica. Components: Miquel Navarro, Manel Carreño, Josep Suari i Joan Espinosa.
  Festival del 50è Aniversari del CGB a l’any 1983. Conjunt Ornamental del Centre en un moment de la seva exhibició de Gimnàstica, realitzant dos exercicis de la màxima dificultat.

   

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: , , , , , , , ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *