Vés al contingut

Gimnàstica artística femenina del CGB – 1980`s

  Aquest equip de Gimnàstica artística femenina, de la mà de n'Albert Penella, va assolir un nivell important en aquesta especialitat esportiva competint a nivell de Catalunya amb resultats força meritoris. Van ésser molt perseverants durant més d'una dècada i amb una continuïtat d'altres atletes durant les anys 90's.

  Aquest equip de Gimnàstica artística femenina, de la mà de n’Albert Penella, va assolir un nivell important en aquesta especialitat esportiva competint a nivell de Catalunya amb resultats força meritoris. Van ésser molt perseverants durant més d’una dècada i aconseguint també una continuïtat d’altres atletes durant els anys 1990’s.

  En aquesta última dècada, l’equip femení i també el masculí, de la mà d’en Delfí Mestres i coincidint en el període de la Presidència d’en Francesc Mendoza i Lluís Aparicio Vilaginés,  es va aprofundir molt notablement en un nivell de preparació molt competitiu assolint, en els Campionats d’Espanya i de Catalunya, la primera posició individual entre algun dels seus components.

  Campionats socials esportius del Barcelonès al Montseny (Fontmartina) 1981 - Desfilada de les participants del grup femení de Gimnàstica artística que van tenir una durada important durant la dècada dels anys 80's.
  Campionats socials esportius del Barcelonès al Montseny (Fontmartina) any1981 – Desfilada de les participants del grup femení de Gimnàstica artística amb una dedicació important durant la dècada dels anys 80’s.

   

  Fonts o origens de document:

  Formats: ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: , , ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *