Vés al contingut

Gimnàstica artística d’en Josep Sánchez – CGB 1960’s

  Josep Sànchez Planici. Un altre monitor notable de la Secció de gimnàstica del Barcelonès. Des del final de la dècada dels anys 50's i principis dels 60's va dedicar els seus esforços al manteniment de la Secció tan en la vesant ornamental com la artística, participant també com un membre més de l'equip.

  Josep Sànchez Planici alies: (Sabu). Un altre monitor notable de la Secció de gimnàstica del Barcelonès. Des del final de la dècada dels anys 50’s i principis dels 60’s va dedicar els seus esforços al manteniment d’aquesta Secció, tan en la vesant ornamental com la artística, participant també molts cops com un membre més de l’equip.

  En la foto de dalt, podem veure un dels grups de gimnàstica artística dirigit per en Josep Sánchez, que va destacar durant la dècada dels anys 60’s, assolint ja algunes marques importants en les competicions de socials i d’Interclubs que hi participaven. 

  Va dirigir amb molta exigència però companyonia els grups de gimnàstica artística i ornamental en un moment que aquesta Secció era molt requerida la seva participació esportiva, tan en els esdeveniments esportius com en els Festivals benèfics que es celebraven par tot Catalunya en aquella època.

  Va ésser també un home polifacètic, no solament en el món de l’esport sinó també en l’artístic musical, participant molts anys amb el Grup d’havaneres del Cavall Bernat assolint un gran èxit en el nostre país.

  Josep Sànchez Planici. Un altre monitor notable de la Secció de gimnàstica del Barcelonès. Des del final de la dècada dels anys 50's i principis dels 60's va dedicar els seus esforços al manteniment de la Secció tan en la vesant ornamental com la artística, participant també com un membre més de l'equip.
  JOSEP  SANCHEZ  PLANICI

  Josep Sànchez Planici actuant com a Capità i membre del Conjunt d'ornamental del Barceloès. Exercici anomenta el brollador. Any 1958

  Josep Sànchez Planici actuant com a Capità i membre del Conjunt ornamental del Barcelonès. Exercici anomenat el brollador. Any 1958. Participants: Paco Molés, Salvador Seguí, Toni Crespi, Paco Castellà i Josep Sánchez.

  Josep Sànchez Planici, monitor Aquí el veiem participant també amb la Secció de Gimnàstica ornamental com un membre més de l'equip al Col.legi del barri de la Torrassa a Hospitalet. Any 1960.

  Josep Sànchez Planici, monitor. Aquí el veiem participant també amb la Secció de Gimnàstica ornamental com un membre més de l’equip al Col·legi del barri de la Torrassa a l’Hospitalet. Any 1960.

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: , , ,

  Context espaial: ,

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *