Vés al contingut

Jordi Elias Pérez – Gimnasta del CGB – 1948

  Jordi Elias va està un dels millors Gimnastes de Gimnàstica Esportiva del CGB a la dècada dels anys 50's. Va ésser contemporani de molts dels grans Campions de la època com: Joaquim Blume, Costi, Juvé, Campeny, Garcia, Jover, etc.

  Jordi Elias Pérez (1932) va estar un dels millors Gimnastes de la Gimnàstica Esportiva del CGB a la dècada dels anys 50’s. Va ésser contemporani de molts dels grans Campions de la època com: Joaquim Blume, Costi, Juvé, Campeny, Garcia, Jover, etc. Va entrar com a soci del Centre a l’any 1948 i molt aviat es va interessar per la disciplina de la Gimnàstica Esportiva del CGB. En solament tres anys, ja va estar distingit amb la Medalla al millor Gimnasta del CGB,  de l’any 1951.

  Val a dir que va tenir la gran oportunitat de competir amb el singular Joaquim Blume i també amb un altre notable gimnasta del CGB com Josep García “Guindi”. També va estar contemporani del gran Campió suïs Fritz Lehmann que, a part de ser el Seleccionador de la Federació Catalana de Gimnàstica, es va convertir amb un enamorat del Centre Gimnàstic Barcelonès, participant activament en totes les nostres competicions socials i d’Inter-Clubs.

  Es va destacar com un home molt discret i bon company, assolint sempre unes marques molt notables amb la seva especialitat. En el llarg dels anys, va demostrar el seu amor pel CGB al no desvincular-se’n mai de la seva trajectòria i, desprès del tancament del Centre a l’any 2004, va continuar col·laborant amb el grup de socis que hem intentat mantenir la història esportiva, social i cultural del CGB en els diferents Memorials organitzats i amb la pujada del WEB del Club a la xarxa d’Internet.

  Un dels primers grups de la Gimnàstica esportiva del CGB de la dècada dels anys 50's. Podem veure al segon per la dreta dempeus: Fritz Lehmann que era en aquell moment el seleccionador de la Federació Catalana de Gimnàstica i on apareix també el primer assegut de la dreta: Jordi Elias que ja era un destacat membre de l'equip.
  Un dels primers grups de la Gimnàstica esportiva del CGB de la dècada dels anys 50’s. Podem veure al segon per la dreta dempeus: Fritz Lehmann que era en aquell moment el seleccionador de la Federació Catalana de Gimnàstica i on apareix també el primer assegut de la dreta: Jordi Elias que ja era un destacat membre de l’equip.
  Campionats de Catalunya organitzats pel CGB a la terrassa del Centre. Aquí un moment de la participació d'en Jordi Elias a la Barra fitxa, davant l'expectació dels assistents a l'acte amb l'impecable i l'espectacular exercici realitzat pel jova gimnasta de 22 anys. Havia estat declarat el millor gimnasta del CGB.
  Campionats de Catalunya organitzats pel CGB a la terrassa del Centre. Aquí un moment de la participació d’en Jordi Elias a la Barra fitxa, davant l’expectació dels assistents a l’acte amb l’impecable i l’espectacular exercici realitzat pel jova gimnasta de 22 anys. Havia estat declarat el millor gimnasta del CGB.
  Instantànies de la competició de Gimnàstica esportiva organitzada a la terrassa del Centre Gimnàstic Barcelonès. El gimnasta de les anelles és en Joaquim Blume, a la Barra fitxa en Jordi Elias i també en Fritz Lehmann amb una sortida de Barra espectacular.
  Instantànies de la competició de Gimnàstica esportiva organitzada a la terrassa del Centre Gimnàstic Barcelonès. El gimnasta de les anelles és en Joaquim Blume, a la Barra fitxa en Jordi Elias i també en Fritz Lehmann amb una sortida de Barra espectacular.

   

  Moment d'una competició Inter-Clubs. Exercici en Barra fitxa. El seleccionador de la Federació Catalana participant també amb la seva edat de 34 anys, que encara conservava un nivell molt alt en els exercicis. Aquí podem veure a en Jordi Elias, al primer de la dreta i les seus companys, contemplar les maniobres del gran Campió suïs.

  Moment d’una competició Inter-Clubs. Exercici Paral·leles. El seleccionador de la Federació Catalana participant també amb la seva edat de 34 anys, que encara conservava un nivell molt alt en els exercicis. Aquí podem veure a en Jordi Elias, al primer de la dreta i les seus companys, contemplar les maniobres del gran Campió suïs.

  Jordi Elias - Joaquim  Blume  - 1951

  Moment de recollir els premis del Campionat de Gimnàstica esportiva celebrat a València. Equip de la Federació Catalana de Gimnàstica en el que participava el nostre millor gimnasta: Jordi Elias Pérez.
  Moment de recollir els premis del Campionat de Gimnàstica esportiva celebrat a València. Equip de la Federació Catalana de Gimnàstica en el que participava el nostre millor gimnasta: Jordi Elias Pérez.

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: , , ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Media-Tags: ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *