Vés al contingut

Equip de Gimnàstica artística del CGB – 1980’s

  [gview file=”http://mediateca.ravalnet.org/cgbesports/wp-content/uploads//sites/3/2016/07/EQUIP-ALEVINS-I-JUVENILS-1981-82.docx” save=”1″]

  La gimnàstica artística de la dècada dels anys 80’s va tenir una gran promoció en el Centre. En Francesc Mendoza, President de l’Entitat en aquells moments, estava molt sensibilitzat amb aquesta especialitat esportiva, ja que havia estat una de les seves primeres opcions esportives quan es va fer soci del CGB i va donar un gran impuls a la secció amb el suport també d’uns monitors molt competents com en: Paco Mesonero, Delfí Mestres, Joan Timoneda, Ignasi Rodríguez.

  Com a socis participants de la Secció hem de destacar:  Ricard Quirante,  Felip Quirante, Ferran Trinidad, David Giménez i altres participants amb la categoria de Alevins i Juvenils, que van estar molt ben classificats en diferents anys dins els Campionats de Catalunya d’aquesta especialitat assolint, més d’un, la primera classificació individual i també per equips. 

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: , ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *